Beheer

Beheer

Voor € 80,- per jaar kunt u de website bij ons in beheer geven. Wij veranderen dan teksten en vervangen plaatjes. Als er grote veranderingen aan de website moeten plaatsvinden dan rekenen wij € 40,- per uur. Een website is een dynamisch gebeuren. Ze moet meegroeien met uw denken over uw product of dienst. Wij zijn altijd bereid om mee te denken voor wat betreft verbeteringen aan uw website.

U kunt ons te allen tijde bellen als er problemen zijn met de hosting (mits wij de hosting bemiddeld hebben).

U kunt uw website ook in eigen beheer nemen. Wij werken met het programma Contribute 4 van Adobe dat wij voor u op uw computer installeren. De website is zo ontworpen dat alleen die delen van de website veranderd kunnen worden die daar voor zijn bedoeld. Daardoor kan er niets misgaan met de website zelf.

Ook leveren wij een beheerinterface (CMS) om uw website vanuit een database te beheren. Dit is van belang als u veel verschillende producten of informatie voert die u op uw website wilt presenteren.

Wilt u uw website zelf gaan beheren maar is er op dit moment nog niemand die dat kan? Binnen uw organisatie kunt u iemand, die belangstelling heeft voor het internet, een korte opleiding laten volgen die door ons verzorgd wordt.