Ontwerp

Ontwerp

Het ontwerp wordt aan uw bedrijfsstijl aangepast. Wij maken daarvan een uniek template, waar vanuit eenvoudig nieuwe pagina’s gemaakt kunnen worden. Dit is vooral van belang als uzelf de website gaat beheren.

Als u nog geen bedrijfsstijl heeft dan kunnen wij die voor een meerprijs ontwerpen. Wij maken een blauwdruk naar aanleiding van uw zoekwoorden, die de structuur vormen van uw website. We streven naar een voor Google volstrekt transparante structuur van uw website.

Om een zo klantgericht- en gebruikersvriendelijk mogelijk ontwerp te kunnen maken komen wij bij u langs. Het eerst bezoek is gratis. Wij maken in overleg met u een grafisch ontwerp, waarbij regel “no cure no pay” geldt. Als het grafisch ontwerp u bevalt dan gaan we samen verder en als het u niet bevalt of het is niet wat u ervan verwacht had, dan heeft u tot dat moment geen kosten gemaakt.

Redesign

Als u al een website heeft, maar deze is niet goed te vinden en u wilt hem zelf gaan onderhouden dan is een redesign iets voor u.

Met redesign maken we uw website transparant voor zoekmachines, ontwerpen we vanuit Cascade StyleSheets (CSS) en kunt u de website zelf makkelijk onderhouden.Bovendien krijgt de website een strakke en moderne vormgeving. Uw bedrijfsstijl blijft gehandhaafd, maar het komt er allemaal wat strakker uit te zien.

Cascade StyleSheets maken de website bovendien eenduidig qua stijl , dus geen verschillende stijlen meer binnen uw website! Met CSS kan bovendien binnen de verschillende onderdelen van een pagina eenvoudig van stijl gewisseld worden.