Over ons

Over ons

Alert Vision Webdesign maakt Klantgerichte- en gebruikersvriendelijke websites. We ontwerpen volgens de W3C-normen, dus gevalideerde code. We maken nu ook gebruik van CSS-stylesheets, waarmee de website nog makkelijker te beheren is.

AlertVision Webdesign heeft zich verder gespecialiseerd in het ontwerpen van klantgerichte, laaggeprijsde en in principe door Google goed traceerbare websites.

De content van uw website is zoekwoord-gericht, d.w.z. de inhoud van de website wordt gestructureerd aan de hand van uw zoekwoorden, waarmee u uw bedrijf heeft getypeerd.

Het grafisch ontwerp wordt aangepast aan uw bedrijfsstijl. Als u nog geen bedrijfsstijl heeft dan kunnen wij die voor u ontwerpen.

Ons concept is erop gericht om een website te maken die uw boodschap helder en correct communiceert en die door Google goed gevonden kan worden.

Wij bieden u naast de eenvoudige website ook een website aan die vanuit een database beheert (CMS) kan worden. Hierbij leveren wij u een interface, die u zelf kunt bedienen.